Gigi Rouă are nevoie de noi! Gigi Rouă are nevoie de noi!
Cu siguranță, e greu de găsit pe cineva care să nu-l cunoască pe Gigi Rouă, popularul maseur al echipelor de fotbal din Valea Domanului,... Gigi Rouă are nevoie de noi!

Cu siguranță, e greu de găsit pe cineva care să nu-l cunoască pe Gigi Rouă, popularul maseur al echipelor de fotbal din Valea Domanului, de 40 de ani alături de fotbaliștii noștri. Din nefericire, Gigi Rouă trebuie să treacă printr-o operație complicată pe cord, la Timișoara și are nevoie de sprijinul nostru. Iubitori de fotbal sau nu neapărat, ar trebui să fim alături de Gigi, prin a dona sânge B3 plus, necesar intervenției chirurgicale pe care trebuie să o suporte popularul om de sport. Donațiile de sânge se pot face la Centrul de Transfuzii Sanguine din Reșița. Vă mulțumim!

Daniel Botgros

Daniel Botgros

Ziarist profesionist din 1990. Activitate jurnalistică la publicaţiile Tinerii, Timpul, Jurnalul Naţional, Evenimentul Zilei, Sud-Vestul, Măsura, Ziua de Vest. Redactor la televiziunea Terra Sat, redactor şi realizator de emisiuni la Radio România Reşiţa, realizator de emisiuni la Banat TV. Activităţi în domeniul PR. Autor a patru volume, de proză, reportaj şi eseu și al unui volum de jurnalism. Studii de jurnalism şi comunicare.

%d blogeri au apreciat: