Investiții private în medicina publică reșițeană (audio) Investiții private în medicina publică reșițeană (audio)
Chirurgul reșițean dr. Romeo Traian Dumitrescu, fost președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, a ajuns demult la concluzia că banii publici sau o administrare defectuoasă,... Investiții private în medicina publică reșițeană (audio)

Chirurgul reșițean dr. Romeo Traian Dumitrescu, fost președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, a ajuns demult la concluzia că banii publici sau o administrare defectuoasă, nu vor duce niciodată la apariția unui standard superior de asistență spitalicească. Așa că, prin grija domniei sale, în urma închegării unor relații personale, în special cu entități de profil din Olanda sau Germania, de-a lungul ultimilor ani, la Spitalul Județean de Urgență au intrat bunuri din donații în valoare de aproximativ patru milioane de euro.

Acum, dr. Dumitrescu s-a implicat personal în reparația și modernizarea secției de chirurgie, în vederea acreditării. Astfel, din buzunarul propriu și din atragerea unor fonduri, vor fi investite aproximativ 4.000 de euro pentru modernizarea secției. Ascultați aici, în exclusivitate, un interviu audio cu dr. Romeo Traian Dumitrescu, pe aceste teme.

IMG_7464

eCronica

eCronica

%d blogeri au apreciat: