În PNL începe să fie interesant: Popa versus Vela? În PNL începe să fie interesant: Popa versus Vela?
Așa cum eCronica a anticipat, chiar în mai multe rânduri, în PNL Caraș-Severin se profilează o confruntare pentru președinția partidului, conform celor declarate sau,... În PNL începe să fie interesant: Popa versus Vela?

Așa cum eCronica a anticipat, chiar în mai multe rânduri, în PNL Caraș-Severin se profilează o confruntare pentru președinția partidului, conform celor declarate sau, mai degrabă, admise, în presa locală, de actualul primar al Reșiței și președinte al organizației municipale liberale, Ioan Popa. Colegul Mario Balint scria aici și a reiterat cu mai multe ocazii, că unul dintre adevărații lideri ai PNL ar fi Ioan Popa. Adică, omul de afaceri, actual primar, a demonstrat, în urma rezultatelor sale de la alegeri că poate câștiga bătălii și ar merita să conducă și partidul, care, oricum, are nevoie de o reformare internă. Într-o asemenea înfruntare politică internă principalul adversar al lui Ioan Popa ae fi nimeni altul decât actualul președinte longeviv al formațiunii, Marcel Vela, care are o vastă carieră politică în spate și multă influență în partid, mai ales la nivel național. Ioan Popa susține că a primit îndemnuri de la colegii din teritoriu pentu a candida la președinția județeană a PNL dar mai întâi trebuie să-și reconfirme rolul de președinte al PNL Reșița. Se anunță, așadar, o interesantă confruntare, la care însă probabil vor mai participa și alți membri de partid. Sau poate nu.

 

 

Daniel Botgros

Daniel Botgros

Ziarist profesionist din 1990. Activitate jurnalistică la publicaţiile Tinerii, Timpul, Jurnalul Naţional, Evenimentul Zilei, Sud-Vestul, Măsura, Ziua de Vest. Redactor la televiziunea Terra Sat, redactor şi realizator de emisiuni la Radio România Reşiţa, realizator de emisiuni la Banat TV. Activităţi în domeniul PR. Autor a patru volume, de proză, reportaj şi eseu și al unui volum de jurnalism. Studii de jurnalism şi comunicare.

%d blogeri au apreciat: