Sărbători Fericite de la eCronica! Sărbători Fericite de la eCronica!
eCronica vă urează Crăciun Fericit și, mai departe, Sărbători Fericite, într-un moment aniversar. În urmă cu exact doi ani, un mic grup de jurnaliști,... Sărbători Fericite de la eCronica!

eCronica vă urează Crăciun Fericit și, mai departe, Sărbători Fericite, într-un moment aniversar. În urmă cu exact doi ani, un mic grup de jurnaliști, sprijiniți de directorul general al SC Plastomet SA, Aurel Văduva, a început să vă ofere un produs oarecum singular dacă nu chiar singular pe piața media cărășeană: o publicație de comentariu, analiză, interpretare, un ziar digital care se dorea a fi echilibrat, analitic, departe de ieftine influențe politice sau de altă natură. O publicație fără frenetice necesități materiale, care să ducă la grave compromisuri, așezată pe ideea că presa românească poate reveni la unele valori pe care le-a pierdut și riscă să le piardă în continuare. Nu știm dacă am reușit, acest lucru îl puteți determina dv., cititorii noștri. Cert e că încheiem primii doi ani și promitem ca, în măsura posibilităților, să mai fim aici încă niște ani, de acum încolo. Cu o echipă poate îmbogățită, cu o variantă tipărită și cu alte produse media sub egida eCronica. Ce putem ști cu siguranță este că vom rămâne la fel de echilibrați dar fermi, atunci când va fi nevoie. Îi mulțumim lui Aurel Văduva că crede în noi și continuă să ducă mai departe acest proiect. Sărbători Fericite, încă o dată, tuturor!  

DB

Daniel Botgros

Daniel Botgros

Ziarist profesionist din 1990. Activitate jurnalistică la publicaţiile Tinerii, Timpul, Jurnalul Naţional, Evenimentul Zilei, Sud-Vestul, Măsura, Ziua de Vest. Redactor la televiziunea Terra Sat, redactor şi realizator de emisiuni la Radio România Reşiţa, realizator de emisiuni la Banat TV. Activităţi în domeniul PR. Autor a patru volume, de proză, reportaj şi eseu și al unui volum de jurnalism. Studii de jurnalism şi comunicare.

%d blogeri au apreciat: