Alte două nume mari la seratele culturale ale doctorului Dumitrescu: Maria Gheorghiu și Francisc Vaștag (audio) Alte două nume mari la seratele culturale ale doctorului Dumitrescu: Maria Gheorghiu și Francisc Vaștag (audio)
Continuă seria de acte culturale organizate de medicul reșițean Romeo Traian Dumitrescu, un deosebit sponsor și protector al artelor și științelor, care în fiecare... Alte două nume mari la seratele culturale ale doctorului Dumitrescu: Maria Gheorghiu și Francisc Vaștag (audio)

Continuă seria de acte culturale organizate de medicul reșițean Romeo Traian Dumitrescu, un deosebit sponsor și protector al artelor și științelor, care în fiecare lună organizează la reședința lui privată întâlniri cu scriitori, cântăreți, oameni de cultură, sportivi sau colecționari, spre încântarea celor invitați. Din acest punct de vedere Reșița devine un punct de atracție pentru cultura de calitate.

La ultima asemenea întâlnire, intitulată ”Forță și lavandă”, doctorul Dumitrescu a invitat, după cum mărturisește, două pietre rare: un safir și un diamant. Safirul este iubita și apreciata cantautoare Maria Gheorghiu, care a adus cu ea cel mai nou album intitulat ”Câmp de lavandă” iar diamantul, cunoscut prin frumusețe și duritate, este multiplul campion mondial la box, marele nostru sportiv originar din Reșița, Francisc Vaștag.

eCronica a obținut astfel interviuri în exclusivitate de la cei doi protagoniști, pe care vi le oferim aici.

DB

Daniel Botgros

Daniel Botgros

Ziarist profesionist din 1990. Activitate jurnalistică la publicaţiile Tinerii, Timpul, Jurnalul Naţional, Evenimentul Zilei, Sud-Vestul, Măsura, Ziua de Vest. Redactor la televiziunea Terra Sat, redactor şi realizator de emisiuni la Radio România Reşiţa, realizator de emisiuni la Banat TV. Activităţi în domeniul PR. Autor a patru volume, de proză, reportaj şi eseu și al unui volum de jurnalism. Studii de jurnalism şi comunicare.

%d blogeri au apreciat: