Vizita premierului Sorin Grindeanu în Caraș-Severin – începutul unui sprijin constant pentru județ? Vizita premierului Sorin Grindeanu în Caraș-Severin – începutul unui sprijin constant pentru județ?
Premierul Sorin Grindeanu și-a făcut timp să vină în Caraș-Severin, cumva acasă, dacă ținem cont că e născut la Caransebeș iar tatăl său, profesorul... Vizita premierului Sorin Grindeanu în Caraș-Severin – începutul unui sprijin constant pentru județ?

Premierul Sorin Grindeanu și-a făcut timp să vină în Caraș-Severin, cumva acasă, dacă ținem cont că e născut la Caransebeș iar tatăl său, profesorul Dan Grigore Grindeanu, este consilier județean și a fost ani de zile inspector general școlar. Primul ministru se va afla vineri, 17 martie, la Reșița, însoţit de vicepremierul Sevil Shaiddeh. Primul ministru va fi întâmpinat, de la ora 10, la sediul Consiliului Judeţean, de preşedintele Silviu Hurduzeu, de reprezentanţi ai PSD, în frunte cu liderul PSD Caraş-Severin, deputatul Ion Mocioalcă. Vor avea loc discuţii, se spune pe teme importante, cu primarii din judeţ, cu reprezentanţii instituţiilor deconcentrate. Cărășenilor nu le rămâne decât să spere că, în sfârșit, va avea, de acum încolo, și județul lor un sprijin constant în această administrație. Vizita lui Sorin Grindeanu poate avea o semnificație importantă, un semnal că și această parte de țară va avea parte de atenție din partea Bucureștiului. Știm că există multe probleme în țară, că fiecare județ are nevoie sale dar Caraș-Severinul chiar a rămas în urmă, din multe puncte de vedere.

Daniel Botgros

Daniel Botgros

Ziarist profesionist din 1990. Activitate jurnalistică la publicaţiile Tinerii, Timpul, Jurnalul Naţional, Evenimentul Zilei, Sud-Vestul, Măsura, Ziua de Vest. Redactor la televiziunea Terra Sat, redactor şi realizator de emisiuni la Radio România Reşiţa, realizator de emisiuni la Banat TV. Activităţi în domeniul PR. Autor a patru volume, de proză, reportaj şi eseu și al unui volum de jurnalism. Studii de jurnalism şi comunicare.

%d blogeri au apreciat: