PSD, rezonabil: timișoreanul/cărășeanul Sorin Grindeanu, viitorul premier! PSD, rezonabil: timișoreanul/cărășeanul Sorin Grindeanu, viitorul premier!
Chiar în timp ce scriu aceste rânduri, Liviu Dragnea îl propune, în direct, premier pe tânărul Sorin Grindeanu, președintele Consiliului Județean Timiș, nimeni altul... PSD, rezonabil: timișoreanul/cărășeanul Sorin Grindeanu, viitorul premier!

Chiar în timp ce scriu aceste rânduri, Liviu Dragnea îl propune, în direct, premier pe tânărul Sorin Grindeanu, președintele Consiliului Județean Timiș, nimeni altul decât fiul lui Dan Gigore Grindeanu, ani de zile inspector general școlar la ISJ Caraș-Severin. Deși unele voci din partid clamau azi că Grindeanu să plece cu un mandat limitat în timp, Dragnea a afirmat clar că cel propus va merge la Cotroceni, dacă va fi acceptat de președinte, pentru patru ani, asta, desigur, dacă la un moment dat nu se va simți nevoia unei reîmprospătări sau Grindeanu nu va putea pune în practică programul de guvernare.

PSD a dovedit astfel, venind cu o a doua propunere, că nu dorește o criză politică, dar, mai ales faptul că nu-și dorea sub nicio formă dizolvarea parlamentului și alegeri anticipate. În sfârșit, PSD vine cu cineva viabil, reparând astfel, în opinia noastră, o situație care putea provoca o serioasă criză politică dar și probleme în sânul instituțiilor partenere. Sorin Grindeanu ar putea fi o variantă excelentă, mai ales pentru cărășeni. Subiectiv vorbind, el ar putea sprijini această arie de vest, pentru că au făcut-o și alții, pentru zonele lor, deși s-au dat mimoze. Așa că pentru noi este  propunere foarte bună, rămânând, desigur, ca președintele Klaus Iohannis să valideze această propunere.    

Sursa foto: Banatul Azi

DB

Daniel Botgros

Daniel Botgros

Ziarist profesionist din 1990. Activitate jurnalistică la publicaţiile Tinerii, Timpul, Jurnalul Naţional, Evenimentul Zilei, Sud-Vestul, Măsura, Ziua de Vest. Redactor la televiziunea Terra Sat, redactor şi realizator de emisiuni la Radio România Reşiţa, realizator de emisiuni la Banat TV. Activităţi în domeniul PR. Autor a patru volume, de proză, reportaj şi eseu și al unui volum de jurnalism. Studii de jurnalism şi comunicare.

%d blogeri au apreciat: