Victor Ponta: ”Partidul Antinațional și Antiliberal face politică de cafenea!” Victor Ponta: ”Partidul Antinațional și Antiliberal face politică de cafenea!”
După ce Alina Gorghiu emitea la Reșița, un fel de ipoteză cum că Victor Ponta ar fi agent de influență al Moscovei, sigur, o... Victor Ponta: ”Partidul Antinațional și Antiliberal face politică de cafenea!”

După ce Alina Gorghiu emitea la Reșița, un fel de ipoteză cum că Victor Ponta ar fi agent de influență al Moscovei, sigur, o figură de stil din galeria de campanie electorală, fostul lider al PSD, venit și el la Reșița pentru o întâlnire electorală, a aruncat și el săgeți spre PNL, Alina Gorghiu, Klaus Iohannis, Dacian Cioloș și guvernul tehnocrat. Într-o sală plină de membri și susținători PSD, fostul președinte social-democrat și fost premier, a spus, referindu-se la cei de mai sus, că fac politică pentru ei, pentru buzunarele lor și pentru grupuri de interese europene, eventual ostile românilor. De mai multe ori, Ponta, l-a numit, ca din greșeală, pe actualul premier Dacian Soros și pe președintele liberal, Alina Gheorghiu-Dej.Victor Ponta a insistat pe reluarea guvernării social-democrate, în ce privește proiectele bune începute, care vizează salariați și pensionari dar și prezervarea capitalului autohton și salvarea unor companii de stat. De altfel, Victor Ponta a făcut luni dimineață și o vizită la UCM Reșița, pe care PSD promite de mult să o salveze. Ponta a insistat că e român și că românii știu să se autoguverneze, nu să le spună UE, Statele Unite ori alte entități cum să facă treabă la ei acasă. Liderul PSD spune că de câte ori sunt social-democrații la guvernare se poate micșora TVA-ul, se pot mări salariile și pensiile, se pot derula proiecte care să aducă bine în casele românilor iar de câte ori sunt alții la cârmă, dintr-o dată nu se mai poate, nu mai sunt bani.”Vom avea probleme, a spus Victor Ponta. Au să ne facă dosare, au să spună că suntem vânduți. Eu sunt vândut. Sunt vândut românilor. Ei cui sunt vânduți? Aceasta e întrebarea.”Ponta a numit PNL – Partidul Antinațional și Antiliberal, confirmând astfel indirect că liberalii sunt principalul obstacol de învins în calea PSD spre o nouă guvernare. Fostul premier va candida pentru o funcție de parlamentar la Târgu-Jiu.

DB

Sursa foto: politic.ro

Daniel Botgros

Daniel Botgros

Ziarist profesionist din 1990. Activitate jurnalistică la publicaţiile Tinerii, Timpul, Jurnalul Naţional, Evenimentul Zilei, Sud-Vestul, Măsura, Ziua de Vest. Redactor la televiziunea Terra Sat, redactor şi realizator de emisiuni la Radio România Reşiţa, realizator de emisiuni la Banat TV. Activităţi în domeniul PR. Autor a patru volume, de proză, reportaj şi eseu și al unui volum de jurnalism. Studii de jurnalism şi comunicare.

%d blogeri au apreciat: