Sulimea adânc votătoare cere alegeri anticipate! Sulimea adânc votătoare cere alegeri anticipate!
Cum spuneam, grupuri infracționale organizate, denumite generic partide, pradă, violează și batjocoresc în plină stradă un popor idiot și răbdător, cu cea mai mare... Sulimea adânc votătoare cere alegeri anticipate!

Cum spuneam, grupuri infracționale organizate, denumite generic partide, pradă, violează și batjocoresc în plină stradă un popor idiot și răbdător, cu cea mai mare naturalețe!

Indignare mare în rândul Yakuza-PNL-Reșița: vai, nenorociții de pesediști și-au bătut joc de electorat și nu au venit să constituie Consiliul local, lăsând-ul pe alesul Ioan Popa, cu patalamaua! Probabil că în Triada-PSD nu s-a știut exact cine și cât a primit ca să trădeze și, în consecință, conducerea superioară de la județ a decis să nu se prezinte nici unul, așa rămânând curați și uscați! De altfel, dacă îmi amintesc bine, în discuțiile purtate la Caransebeș, între lideri nu, puleți de muncitori reșițeni, Reșița trebuia să fie roșie, adică a PSD, Ioan Popa nefiind agreat de conducerea județeană a PNL în ciuda…, mă rog, în ciuda!

Azi-noapte a fost GREU, spun surse din interiorul grupurilor infracționale organizate. S-a negociat la sânge, Tabugan nefiind un hoț de mașini amator în ale politicii! Tabugan vrea să pună oameni, vrea posturi, vrea valută. Evident, nu-l vrea pe Petre Roman să…! Unii au dat, au promis, altfel în perioada imediat următoare un hotel din Băile Herculane își va schimba proprietarul… E greu! E vorba și de Zăvoi, de energie vie, de pășuni alpine, de munții Țarcu, de subvenții, mă rog, e vorba de milioane de euro, bani care ar trebui să intre în buzunarele Triadelor și Yakuza și nu în investiții pentru sulimea adânc votătoare!

Astăzi, vineri, semn că posturile au fost prea puține, negocierile fără alifie prea dure, sau whisky-ul prea mult, ședința de Consiliu județean nu s-a putut ține: a lipsit Yakuza-PNL și nacealnikul Tabugan! Triadele au fost răvășite! O nouă tentativă de adunare sub același acoperiș a acestor golani va fi luni, la ora 10!

Băieți, dacă până atunci nu vă înțelegeți, nu vă împărțiți între voi județul cu taxele lui de protecție, cu peștii și curvele pe care le țineți sau le aveți pregătite pentru descentralizate, cu hoții de mașini și schimbătorii de valută, PLECAȚI DRACULUI și demarați alegeri anticipate! Și o verificare a zvonurilor legate de cumpărarea de voturi, trafic de influență, sute de mii, până la două milioane de euro vehiculate de Radio Șanț! Că tot plătim SERVICII complete…

mb

Mario Balint

Mario Balint

Ziarist profesionist din 1990. Jurnalist, analist şi consultant de securitate. Activităţi jurnalistice în presa scrisă, televiziune, radio. Fondator de publicaţii, realizator de emisiuni. De peste 20 de ani, corespondent de război. Corespondent special al Radio România Actualităţi. În prezent, redactor şef la Radio România Reşiţa. Autor a 16 volume de proză, reportaj, fotografie şi eseu. Studii de jurnalism şi securitate.

%d blogeri au apreciat: