Cu rahatul la porţile oraşului Cu rahatul la porţile oraşului
Pentru că aşa i-a venit viceprimarului cu atribuţii de primar al municipiului Reşiţa, Ioan Crina. Să o luăm gospodăreşte. Crina a semnat o dispoziţie... Cu rahatul la porţile oraşului

Pentru că aşa i-a venit viceprimarului cu atribuţii de primar al municipiului Reşiţa, Ioan Crina. Să o luăm gospodăreşte. Crina a semnat o dispoziţie prin care interzice depozitarea gunoiului menajer la deponeul din Dealul Lupacului. Locaţie concesionată de SC Green Eco Bauer SRL. Interdicţia nu este doar pentru căratul gunoiului de către firma Brantner, cea care se ocupă cu această treabă în Reşiţa, ci pentru toate firmele din judeţ ce colectează şi duc gunoiul la groapa de pe Dealul Lupacului. Trebuie să spunem că gunoaiele nu rămâneau la fosta haldină, locul fiind doar un punct de colectare, după care deşeurile erau transportate în alte părţi ale minunatei noastre ţărişoare. Pe de altă parte, SC Green Eco Bauer SRL nu mai are contract cu firma Brantner dar, are contracte cu alte firme similare din judeţ. Or, prin decizia lui John, Eco Bauer este pusă în situaţia de a nu îşi îndeplini angajamentele contractuale. Sub atenta supraveghere a angajaţilor Poliţiei Locale Reşiţa. Nici ciorile, fie ele păsăreşti sau umane, nu mai au ce căuta la deponeul de pe deal! Dar, soluţii se găsesc oricând. Cum unele municipalităţi eliberau câinii vagabonzi în altele din vecinătăţi, aşa şi cu gunoaiele (nu cele alese, cele aruncate în tomberoane). S-au găsit diverse locuri pentru deversarea acestora, gen Valea Ţerovei, Doman, Moniom. În niciun caz, la sugestia lui John. Nu, el, în nepreţuita sa aplecare înspre problemele comunităţii, poate că s-a săturat de serviciile actualului operator din domeniu şi doreşte transferul serviciului înspre un altul, cu care poate împărţi licitaţiile după principiul una ţie, una mie, că tot la noi vine bănuţul. O fi aşa sau sunt doar simple zvonuri lansate de gunoaiele ce nu vor să recunoască deosebita calitate marca SPD?

DP

Dan Popoviciu

Dan Popoviciu

Ziarist profesionist din 1996. Redactor şi realizator de emisiuni la televiziunea Terra Sat, jurnalist la publicaţiile Sud-Vestul, 24 de Ore, fondator al ziarului Ghimpele, redactor la P(r)ostul Mare. În prezent, realizator de emisiuni la Vest TV Reşiţa. Autor al unui volum de proză. Studii de drept.

%d blogeri au apreciat: