”Podiumul” de la Reșița: Ioan Popa, Ion Crina și Gheorghe Jenar ”Podiumul” de la Reșița: Ioan Popa, Ion Crina și Gheorghe Jenar
Liberalul Ioan Popa a câștigat alegerile pentru Primăria Reșița, cu 7.776 de voturi, urmat de Ion Crina, PSD, cu 7.726. După cei doi, dar... ”Podiumul” de la Reșița: Ioan Popa, Ion Crina și Gheorghe Jenar

Liberalul Ioan Popa a câștigat alegerile pentru Primăria Reșița, cu 7.776 de voturi, urmat de Ion Crina, PSD, cu 7.726. După cei doi, dar la o oarecare distanță ca număr de voturi, s-a clasat doctorul reșițean Gheorghe Jenar de la UNPR, cu 1.287 de voturi. Peste 1.000 de voturi a obținut un alt medic, Paul Purea, de la PMP și Ionela Kovacs, de la ALDE. Ceilalți candidați nu au reușit să facă ”pragul” de 1.000 de voturi, obținând câteva sute. Cu cele mai puține a fost creditată Anca-Georgeta Almăjan, o tânără camdidată din partea PPU, care a luat doar 256 de voturi.

Ioan Popa a susținut luni după-amiaza o primă conferință de presă, în calitate de ales. Popa insistă asupra a două elemente care vor constitui primele decizii importante pe care le va lua în calitate de primar. Este vorba de angajarea unei firme independente care să facă un audit complet la primărie și de consolidarea unui compartiment puternic de proiecte europene. Popa s-a declarat un primar pentru toți reșițenii și a promis facilitarea de investiții, cu locuri de muncă aferente și, în general, că va deschide Reșița spre dezvoltare.

DB

Daniel Botgros

Daniel Botgros

Ziarist profesionist din 1990. Activitate jurnalistică la publicaţiile Tinerii, Timpul, Jurnalul Naţional, Evenimentul Zilei, Sud-Vestul, Măsura, Ziua de Vest. Redactor la televiziunea Terra Sat, redactor şi realizator de emisiuni la Radio România Reşiţa, realizator de emisiuni la Banat TV. Activităţi în domeniul PR. Autor a patru volume, de proză, reportaj şi eseu și al unui volum de jurnalism. Studii de jurnalism şi comunicare.

%d blogeri au apreciat: