Tăriceanu, incredibil de arogant la Reșița! Tăriceanu, incredibil de arogant la Reșița!
Venit la Reșița, după o anunțată și suspendată vizită anterioară, Călin Popescu Tăriceanu, președintele Senatului României și al formațiunii ALDE, le-a trântit efectiv ușa... Tăriceanu, incredibil de arogant la Reșița!

Venit la Reșița, după o anunțată și suspendată vizită anterioară, Călin Popescu Tăriceanu, președintele Senatului României și al formațiunii ALDE, le-a trântit efectiv ușa în nas jurnaliștilor. Cei din mass-media au fost anunțați să fie prezenți la Hotelul Rogge, ”în jurul orei 12.10”. Majoritatea reprezentanților presei, cu două trei excepții de jurnaliști care au venit cu mult mai devreme, au sosit la conferința de presă imediat după 12, 12 și, să spunem, cinci minute. Numai că, surpriză; organizatorii, la dispoziția lui Tăriceanu, le-au închis ușa în nas, fără să țină cont că lăsau afară mai mult de treisferturi din mass-media cărășeană, inclusiv cele două televiziuni locale. Totuși, grupul de ziariști a rămas afară, așteptând măcar o declarație, deși, repetăm, până la urmă ar fi trebuit să existe un interes legitim din partea formațiunii să disemineze gratuit informația electorală. Peste un timp, în urma agitației liderilor locali ai ALDE, gazetarii au fost primiți în sală. Moment în care, Călin Popescu Tăriceanu s-a ridicat de la masă și s-a dus să-și ia de mâncare de la bufetul suedez amenajat în apropiere. Un nou gest cel puțin discutabil, de o infatuare inexplicabilă, în acest context. Oricum, toată întâlnirea cu presa, amestecată într-un mod de prost gust cu oameni politici aduși de prin județ, a durat maxim zece, cinsprezece minute și astfel. Este al doilea lider de la nivel central, după Traian Băsescu, care se manifestă astfel. Băsescu, la rândul său, a ironizat în plină campanie electorală, motoarele Diesel fabricate la Reșița. 

DB

 Sursa foto: portaluldestiri.net

Daniel Botgros

Daniel Botgros

Ziarist profesionist din 1990. Activitate jurnalistică la publicaţiile Tinerii, Timpul, Jurnalul Naţional, Evenimentul Zilei, Sud-Vestul, Măsura, Ziua de Vest. Redactor la televiziunea Terra Sat, redactor şi realizator de emisiuni la Radio România Reşiţa, realizator de emisiuni la Banat TV. Activităţi în domeniul PR. Autor a patru volume, de proză, reportaj şi eseu și al unui volum de jurnalism. Studii de jurnalism şi comunicare.

%d blogeri au apreciat: