Cel mai rebel star al Hollywoodului, Juliette Lewis, ia cu asalt Revolution Festival, la Timișoara ! Cel mai rebel star al Hollywoodului, Juliette Lewis, ia cu asalt Revolution Festival, la Timișoara !
Așa susțin organizatorii evenimentului de la începutul acestei luni de la Timișoara. „Bun …de te lingi pe degete… Juliette Lewis trece granița dintre actorie... Cel mai rebel star al Hollywoodului, Juliette Lewis, ia cu asalt Revolution Festival, la Timișoara !

Așa susțin organizatorii evenimentului de la începutul acestei luni de la Timișoara. „Bun …de te lingi pe degete… Juliette Lewis trece granița dintre actorie și rock!”. Asta a spus The Guardian atunci când faimoasa actriță de la Hollywood, protagonistă a filmelor lui Quentin Tarantino (From Dusk Till Down and Natural Born Killers), Juliette Lewis a acaparat scena muzicală împreună cu The Licks. Nu vorbim despre un show rock oarecare, ci despre un adevărat manifest al muzicii bune și despre o atmosferă fascinantă pe care orice iubitor de rock nu trebuie să o rateze. De aceea, rEVOLUTION Festival este mândru să anunțe că Juliette Lewis and The Licks vor fi prezenți pentru prima oară în România, exact în regiunea din care au venit legendarele superstaruri de la Hollywood,  Bela Lugosi și Johhny Weissmuller.  Pentru prima dată în istorie, acest star de la Hollywood  ne oferă un show fantastic!, promit aceiași organizatori, de la Asociația Tim Festival și Multimedia Event Production.   

XTREME STAGE POSTER

”Ea este ceva cum nu ați avut ocazia să mai vedeți până acum! Din 2003, Julliette Lewis prezintă publicului dragostea ei pentru muzică, apărând pe scenă împreună cu The Licks. Scena muzicală a fost zdruncinată din temelii și asta pentru că o actriță nominalizată la premiul Oscar a demonstrat că este un star rock înnăscut, oferind show-uri incredibile. După șase ani în care Julliette Lewis and the Licks au fost separați, 2015 a adus vești încântătoare. Membrii trupei s-au reunit și sunt din nou pe scenă.  Pentru turneul din 2016, Juliette Lewis a pregătit o surpriză de zile mari, așa cum a dezvăluit și în interviul din revista Rolling Stone că are cea mai tare secție  ritmică pe care ar putea s-o dorească cineva. Îlare pe Brad Wilk de la Rage Against the Machine la tobe și pe Juan Alderete de la Mars Volta, la bass. Întotdeauna și-a dorit să aibă o secțiune de ritm monstruos de bună, care să fie numai groove. ”

Pe lângă Juliette Lewis and the Licks, lineup-ul scenei principale se întărește cu impresionantul trio olandez drum ‘n ‘ bass BLACK SUN EMPIRE  și cu un duo incredibil din Marea Britanie recunoscut de mii de fani prin sound lor  fluid. Cu show-uri “sold out” ca marcă a prestației lor live, HLADNO PIVO, cea mai dorită trupă punk rock din Croația va evolua pe Music Guru a rEVOLUTION Festival, iar  RITAM NEREDA, cel mai intransigent band al Serbiei vine să completeze lineup-ul scenei principale. Aceștia au împărțit scena cu Motorhead, Queens Of The Stone Age, Red Hot Chili Peppers, iar calitatea muzicii lor este confirmată de Henry Rollins ( Rollins band ) și Bill Gould ( Faith No More ). În numele tuturor fanilor de punk rock din regiunea noastră, rEVOLUTION Festival anunță cu bucurie prezența acestor trupe emblematice.

Artwork_HLADNO_PIVO

A fost prezent pe scenele din lumea întreagă, din Tokyo până la New York și a încântat mii de fani cu set-urile sale. Este rezident al clubului Amnesia din Ibiza iar în această vară consolidează lineup-ul magnific al rEVOLUTION Festival. Numele lui este HECTOR și vă dă întâlnire pe 3 și 4 iunie la scena Electric Apex. În același timp, lineup-ul va fi întărit cu forțe românești ale muzicii electronice: Dan Dragoș, Dobrikan, Iorgovan, Mahony și Goe.

Anul acesta, rEVOLUTION FESTIVAL  va avea loc în 3-4 iunie, la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara. Deja au fost anunțați peste 30 de artiști care vor concerta pe cele cinci scene, printre care: Skunk Anansie, John Digweed, Suicidal Tendencies, Roni Size and DJ Krust, Planet of Zeus, Reboot, Negură Bunget, Avenger, Blazaj, Bombarder, CTC, Premiesku, Gescu, Herodot, Litor, Chay Nelle, Dishumanity, DJ Shone Alcapone & Tommy T, Exotic Times, Few Reasons Why, Gigatron Selecta, Gothic, Haos, Herbal Queen, Infest, Keyz, Mak Floss, Mr. Heart, Umbre Zidite, Wacko (Madred) & amp; DJ Sanchezz și mulți alții.

Daniel Botgros

Daniel Botgros

Ziarist profesionist din 1990. Activitate jurnalistică la publicaţiile Tinerii, Timpul, Jurnalul Naţional, Evenimentul Zilei, Sud-Vestul, Măsura, Ziua de Vest. Redactor la televiziunea Terra Sat, redactor şi realizator de emisiuni la Radio România Reşiţa, realizator de emisiuni la Banat TV. Activităţi în domeniul PR. Autor a patru volume, de proză, reportaj şi eseu și al unui volum de jurnalism. Studii de jurnalism şi comunicare.

%d blogeri au apreciat: