Sondajul electoral eCronica merge mai departe. Cine conduce în topul provizoriu? Sondajul electoral eCronica merge mai departe. Cine conduce în topul provizoriu?
eCronica este singura publicație privată din aria noastră care a pus la dispoziția cititorilor săi interviuri gratuite cu candidații la primăria Reșița. Invitației eCronica... Sondajul electoral eCronica merge mai departe. Cine conduce în topul provizoriu?

eCronica este singura publicație privată din aria noastră care a pus la dispoziția cititorilor săi interviuri gratuite cu candidații la primăria Reșița. Invitației eCronica i-au răspuns toţi candidații, cu excepția Ionelei Kovas de la ALDE. Am transmis, astfel, un set de cinci întrebări fiecărui candidat înscris în cursa electorală iar răspunsurile le-am publicat în ordinea alfabetică. Considerăm astfel că cititorii noștri își pot forma o opinie avizată față de oferta electorală pentru alegerile din iunie 2016. După  interviuri a venit, firesc, și un sondaj online, gratuit, pe pagina noastră, în care au votat până acum 693 de persoane. Potrivit acestuia, cele mai multe voturi a acumulat până în prezent, Lucian Ionescu de la PNȚCD, cu 373 de voturi, urmat de Ioan Popa cu 103, de Paul Vasile Ovidiu cu 63 de voturi, Gheorghe Jenar cu 44 de voturi, Laurențiu Bora cu 36 de voturi, Anca Almăjan, cu 30 de voturi, Ion Crina cu 23 de voturi, Ionela Kovacs cu 9 voturi, Paul Purea cu șase voturi, Sergiu Caplea, cu 5 voturi și Narcis Lazăr cu 1 vot. Deocamdată o analiză e prematură. Ar fi de menționat că, probabil cele mai multe voturi au fost obținute de către cei care și-au mobilizat mai bine susținătorii. Sondajul electoral continuă până în preajma alegerilor și vă invităm să votați în continuare preferații dvs. pentru fotoliul de primar.   

 

Daniel Botgros

Daniel Botgros

Ziarist profesionist din 1990. Activitate jurnalistică la publicaţiile Tinerii, Timpul, Jurnalul Naţional, Evenimentul Zilei, Sud-Vestul, Măsura, Ziua de Vest. Redactor la televiziunea Terra Sat, redactor şi realizator de emisiuni la Radio România Reşiţa, realizator de emisiuni la Banat TV. Activităţi în domeniul PR. Autor a patru volume, de proză, reportaj şi eseu și al unui volum de jurnalism. Studii de jurnalism şi comunicare.

%d blogeri au apreciat: