Narcis Lazăr (PND) – ”Am credibilitate în fața oamenilor” Narcis Lazăr (PND) – ”Am credibilitate în fața oamenilor”
Ce v-a determinat să intrați în cursa pentru primăria Reșița? Am observat, după 26 de ani de democrație prost înțeleasă, că nu există nici... Narcis Lazăr (PND) – ”Am credibilitate în fața oamenilor”
  • Ce v-a determinat să intrați în cursa pentru primăria Reșița?

Am observat, după 26 de ani de democrație prost înțeleasă, că nu există nici o persoană printre candidații actuali în administrația locală care ar putea da renaștere, reconstrucție și bunăstare pentru toți cetățenii orașului meu, Reșița. Consider că sunt o alternativa viabilă pentru funcția de primar al municipiului Reșița deoarece nu am făcut și nici nu voi face parte din vreun cerc de interese ascunse în detrimentul cetățenilor.


  • Care considerați că sunt ”punctele tari” și ”punctele slabe” ale municipiului?

Din păcate pentru mine și pentru cetățenii Reșiței nu pot evidenția „puncte tari” cu toate că mi-aș fi dorit din tot sufletul să le etalez în răspunsul meu.  Referitor la „punctele slabe”  acestea sunt multe, dar cu obiectivitate amintesc doar câteva dintre acestea care reprezintă un real interes pentru un viitor primar cum ar fi, șomajul la cote ridicate, indiferent de vârsta cetățeanului, lipsa locurilor de muncă bine plătite, disfuncționalități între instituțiile din administrația locală, infrastructura rutieră deplorabilă etc.

 

  • Care condiderați că sunt atuu-rile dv. față de ceilalți candidați?

Atuu-rile mele față de ceilalți candidați la funcția de primar al municipiului Reșița sunt lipsa traseismului politic, credibilitate față de cetățeni, neimplicarea în cercurile intereselor ascunse împotriva alegătorilor, disponibilitate la sacrificiu în interesul cetățeanului.

 

  • Vă rugăm să enumerați, sintetic, principalele elemente cuprinse în programul dv. de candidat la primărie.

Atragerea de investitori de producție. Scăderea ratei șomajului.  Atragerea de fonduri europene. Înființarea unei policlinici/spital la nivel european, administrat de la bugetul local. Readucerea sportului „REGE’, fotbalul, in Reșița, acolo unde îi este locul. Modernizarea la standarde europene a centurii rutiere de ocolire a orașului.

 

  • Cum vedeți municipiului la sfârșitul mandatului dvs.?

O creștere semnificativă în rândul contribuabililor, prin crearea locurilor de muncă. Instituțiile din administrația locală servesc cu promptitudine fiecare contribuabil indiferent de nivelul său social. Un oraș prin care un primar se poate plimba fară teamă printre cetățeni. Un oraș mult mai curat. Schimbarea totală a înfățișării întregii urbe.

 

 

eCronica

eCronica

%d blogeri au apreciat: