eCronica electorală eCronica electorală
Deja, principalii candidați la alegerile din iunie 2016 și-au prezentat, așa cum au putut, unele dintre idei, proiecte, programe. Unii la televiziune, alții pe... eCronica electorală

Deja, principalii candidați la alegerile din iunie 2016 și-au prezentat, așa cum au putut, unele dintre idei, proiecte, programe. Unii la televiziune, alții pe Facebook sau pe orice altă platformă au avut ocazia. În acest context, eCronica ar putea fi gazda, zicem noi, profesionistă, a unor asemenea platforme electorale. Cu diferența că oferim în mod gratuit și total transparent accesul în publicația noastră candidaților la primăria Reșiței, unde își pot expune neîngrădit programele și proiectele pentru municipiu. Am transmis, astfel, un set de cinci întrebări fiecărui candidat înscris în cursa electorală iar răspunsurile le vom publica în ordine alfabetică. Considerăm astfel că cititorii noștri își pot forma o opinie avizată față de oferta electorală pentru alegerile din iunie 2016. Redăm mai jos și întrebările noastre:  

  1. Ce v-a determinat să intrați în cursa pentru primăria Reșița?
  2. Care considerați că sunt ”punctele tari” și ”punctele slabe” ale municipiului?
  3. Care condiderați că sunt atuu-rile dv. față de ceilalți candidați?
  4. Vă rugăm să enumerați, sintetic, principalele elemente cuprinse în programul dv. de candidat la primărie.
  5. Cum vedeți  municipiul la sfârșitul mandatului dvs.?

Trebuie precizat că am publicat raspunsurile candidaților care ni le-au trimis până la data limită precizată de redacție iar ordinea de prezentare este cea alfabetică.  

 

DB

 

Daniel Botgros

Daniel Botgros

Ziarist profesionist din 1990. Activitate jurnalistică la publicaţiile Tinerii, Timpul, Jurnalul Naţional, Evenimentul Zilei, Sud-Vestul, Măsura, Ziua de Vest. Redactor la televiziunea Terra Sat, redactor şi realizator de emisiuni la Radio România Reşiţa, realizator de emisiuni la Banat TV. Activităţi în domeniul PR. Autor a patru volume, de proză, reportaj şi eseu și al unui volum de jurnalism. Studii de jurnalism şi comunicare.

%d blogeri au apreciat: