Chiar suntem nebuni! Chiar suntem nebuni!
 De aproximativ un an, Consiliul Judeţean Caraş-Severin este condus de un singur om. Singurul din cei trei capi care nu a fost găbjit de... Chiar suntem nebuni!

 De aproximativ un an, Consiliul Judeţean Caraş-Severin este condus de un singur om. Singurul din cei trei capi care nu a fost găbjit de organele de anchetă. Preşedintele Sorin Frunzăverde luat, vicele Ionesie Gheorgheoni, luat. A rămas pe baricade vicele Ilie Iova. „Vidul legislativ” nu le-a permis fariseilor politici şi nicidecum administrativi, membri ai consiliului, să aleagă pe altcineva pe cele două posturi. Gargare ieftine, gen miuţe amicale între Ştefi şi Spînu pe de-o parte şi esenţa liberalismului pe de alta, au împiedicat alegerea a doi noi lideri. Şi-acum, ce să vezi! În proxima şedinţă, se va rezolva. Adică, măi bambilicilor, aţi ameţit-o un întreg an şi, acum, când mai puţin şi consiliul se dizolvă, în perspectiva noilor alegeri, v-aţi gândit să vă arătaţi unul altuia pisica. Ştefi nu, că s-a încărcat cu puterea umanistă şi a demisionat din forul judeţean. Adică, eu, un cetăţean hrănit cu ajutoarele UE, plimbat peste craterele şoselelor judeţene, dus cu autobuzele la lucru la Lugoj, infestat cu microbii mlaştinii susţinătoare a clubului din minunata casă de vacanţă ce se construieşte peste turbăria de pe Semenic etc să vă cred că intraţi în legalitate? Dracul vă mai crede. Revin şi susţin că această reintrare în normalitate nu este decât un exerciţiu de umflare a muşchilor în perspectiva alegerilor locale din iunie. Pe de altă parte, liberalii par a se scufunda, din moment ce primari, în general proveniţi de la PDL, trec fie la PSD, fie la MP. Adică, Marcel Vela, nedorit în fieful liberal reşiţean din cauza originii sale gugulane, pare a fi trădat de oamenii Domniei Sale aflaţi la butoanele administraţiilor locale din judeţ. Până şi vicele Iova, caransebeşean de altfel, pare a candida la Primăria municipiului de pe Timiş şi Sebeş, din partea PSD. Pagubă în ciuperci, aţi spune, tot Vela va câştiga. Dar, dacă actualul primar liberal al gugulanilor se vrea senator? Până la urmă, tartorele pesediştilor, Ion Mocioalcă, tot caransebeşean (sic!), stă şi face puncte la mantinelă. Noi alegătorii, mă tem că vom înscrie prin Austria, Germania, Italia etc.

DP

Sursa foto:yingzishi.wordpress.com

Dan Popoviciu

Dan Popoviciu

Ziarist profesionist din 1996. Redactor şi realizator de emisiuni la televiziunea Terra Sat, jurnalist la publicaţiile Sud-Vestul, 24 de Ore, fondator al ziarului Ghimpele, redactor la P(r)ostul Mare. În prezent, realizator de emisiuni la Vest TV Reşiţa. Autor al unui volum de proză. Studii de drept.

%d blogeri au apreciat: