Flacăra care arde egoiști Flacăra care arde egoiști
    „Egoismul este trăsătura morală care pune mai presus de orice interesele personale, în dauna intereselor celorlalți.” Aceasta este o definiție a egoismului... Flacăra care arde egoiști

    „Egoismul este trăsătura morală care pune mai presus de orice interesele personale, în dauna intereselor celorlalți.”

Aceasta este o definiție a egoismului pe care am găsit-o pe paginile internetului. Vi se pare cunoscut acest tip de comportament? În vechile filosofii se vorbea despre faptul ca egoismul este sursa tuturor relelor de pe pământ, că din cauza egoismului apar războaie, neînțelegeri, ba mai mult această trăsătură morală stă în calea dezvoltării umanității, și cred că aveau dreptate să spună asta.

Și acum să aruncăm o privire asupra vieții politice și administrative de la noi din județ, care in opinia mea este dominată de egoism. Avem de-a face cu pseudo-lideri care luptă doar pentru interesele proprii, doar pentru a ajunge mari „ șăfi” pentru a se putea făloși in mica lor lume. Vorbim de oameni care timp de 10-11 ani nu au fost in stare nici măcar să scoată haznalele din curțile  importantelor orașe din județul nostru dar profitând de situația deloc plăcută in care a fost lăsat județul se văd deja mari jucători încercând să pună mâna pe județ sau, prin intermediul unor buni executanți,  pe municipiul (încă) reședință de județ Reșița.

Stimabililor (cu hazna în curte), uitându-mă la realizările dumneavoastră  cred că aveți mâinile prea finuțe pentru vă atinge de acest oraș. În Reșița arde flacăra de aproximativ 245 de ani, e fierbinte stimabililor!

AV

Sursa foto: trekearth.com

Aurel Văduva

Aurel Văduva

%d blogeri au apreciat: