Slugărnicia, mama democraţiei române Slugărnicia, mama democraţiei române
De când s-au pus pe noi cruciaţii Occidentului, cozile de mătură ce populează scena politică autohtonă nu mai prididesc în a-şi întreba stăpânii cât... Slugărnicia, mama democraţiei române

De când s-au pus pe noi cruciaţii Occidentului, cozile de mătură ce populează scena politică autohtonă nu mai prididesc în a-şi întreba stăpânii cât de sus să sară. Au vândut totul, pe nimic pentru ţară, pe milioane de euro pentru ei. Au venit apoi cu tot felul de explicaţii privind nevoia ţării de a se alinia la standarde europene, la civilizaţia vestică etc. Tot felul de braşoave pentru a acoperi furtul sistematic din patrimoniul naţional. Păduri rase de austrieci, petrol negustorit de austrieci, rezerve minerale, aurul din Apuseni, gazele din Marea Neagră şi cât de multe alte bogăţii au fost vândute (cedate) sau urmează a fi. Noi, românii, nu mai suntem capabili de nicio performanţă economică fără de sprijin UE. Sprijin pe dracu, doar acte frumos ticluite pentru a fi prădaţi. Mai nou, dacă încerci să-ţi aperi resursele, eşti antieuropean, şovin, naţionalist, demn de a fi pus la stâlpul infamiei. Vin peste noi mamele lor de supermarketuri, cu alimente pentru zoo. Brânza ţăranului nu este conformă cu normele euro. La fel produsele agro-alimentare. Totul trebuie cumpărat de la austro germani, toţi banii trebuie să meargă la ei, pentru a avea de unde să ne împrumutăm. Am ajuns o ţară de sclavi, ni se neagă până şi identitatea. Copiii noştri pleacă în lumea largă. Nu mai producem aproape nimic. O colonie pusă pe tavă de, culmea, ayatolahii democraţiei autohtone. Ceilalţi, împărăţiţi de Ilici, ne-ar fi făcut sclavii mamei Rasia. Nu pot să cred că asta a ajuns poporul care a inventat zborul. Adică, libertatea absolută. Transformată acum, în cea mai perversă sclavie profund democratică. O mizerie pentru a cărei îngropare, un Antonescu, Mihai, Iancu, şi-ar fi dat viaţa. Epigonii de acum pun ştampile şi semnături scurse din sudoarea unui întreg popor. Am vrut de fapt, să scriu despre mizeria de lege antifumat şi despre cea referitoare la câinii ciobanilor. Legi pe care după ce le citeşti îţi stă mintea în loc. Niciun om cu bun simţ nu-şi aprinde ţigareta în autobuz. Ce este ilegal în a fuma într-un restaurant privat unde scrie pe uşă, local pentru fumători? De ce este mai penal ciobanul cu patru câini la o turmă de sute de oi, în creierul munţilor, decât Ionescu de la şapte, care are trei cîini şi două mâţe în apartament? Idioţi votaţi de noi, care ne fac viaţa amară. Unii, o fac pe banii grupurilor de presiune ale marilor concerne. Alţii o fac de proşti. Una peste alta, fiţi patrioţi. Nu este o ruşine să fii român, nu este o ruşine, este o onoare să fii compatriot cu Vuia, Enescu, Coandă şi mulţi alţii. Ruşine trebuie să ne fie când suntem puşi în situaţia de a da dracului ştampila de vot, pentru că niciun chenar de pe buletinul de vot nu respiră româneşte.

DP

Sursa foto: caleaeuropeana.ro

Dan Popoviciu

Dan Popoviciu

Ziarist profesionist din 1996. Redactor şi realizator de emisiuni la televiziunea Terra Sat, jurnalist la publicaţiile Sud-Vestul, 24 de Ore, fondator al ziarului Ghimpele, redactor la P(r)ostul Mare. În prezent, realizator de emisiuni la Vest TV Reşiţa. Autor al unui volum de proză. Studii de drept.

%d blogeri au apreciat: