Reşiţa, minune! A venit SPD-ul peste noi Reşiţa, minune! A venit SPD-ul peste noi
Astăzi, reprezentanţii municipiului reşedinţă de judeţ au decis. De două ori. O dată, într-o şedinţă extraordinară şi, încă o dată, într-o şedinţă de îndată.... Reşiţa, minune! A venit SPD-ul peste noi

Astăzi, reprezentanţii municipiului reşedinţă de judeţ au decis. De două ori. O dată, într-o şedinţă extraordinară şi, încă o dată, într-o şedinţă de îndată. Ce-o fi fost special, chiar extraordinar astăzi la Consiliul Local Reşiţa? Hai domnule, freamăt mare. Păi cum, să rămâi tu, urbe principală, fără primar? Laşi la o parte că nemernicii ăştia sau binomul, cum spun pesediştii, l-au încălţat şi pe prea mult nevinovatul de asfaltări şi izvoare făcătorul, primarul nostru şi al florilor şi al pădurilor. Dar, cât de extraordinar şi de îndată s-au sesizat aleşii să nu lase cumva reşiţenii fără de conducere. Dacă se ofileau florile, dacă nu se mai aprindeau luminiţele, dacă nu se termina de asfaltat şi de pavat? Se putea aşa ceva? Aşadar, onorabilii 21, dintre care cinci au lipsit, au purces la doi în unu. Pardon, două şedinţe în una. Probabil, cu pauză de cafea între ele. Nu ştiu, că n-am fost. Dar, am detalii. În prima, se ia notă de demisia arestatului şpăgar. Gurile spun că pe la ochii secretarelor şi doamnelor din diversele conduceri ale diverselor birouri ale primăriei se puteau vedea lacrimi adevărate. Mai ales la pasajul în care Mişu îşi cerea iertare. În cea de a doua, de îndată, cum spune la Lege, s-au făcut propuneri pentru persoana celui ce va duce greaua misie de a fi primar până la alegerile din iunie 2016. Firesc, au fost propuşi cei doi viceprimari. Crina şi Voina. Cu cinci absenţi, Crina a obţinut 12 voturi, Voina doar două. Succes zdrobitor al domnului viceprimar Crina. Şi, închei cu titlul. SPD este o formaţiune politică nemţească, care la butoanele Bundestagului a făcut minuni pentru Germania. SPD este şi grupul de litere sub care sunt înmatriculate autovehiculele domnului viceprimar Crina. Cel care sau, mă rog, cele care au dat pe spate drumul spre Ţerova, încercând să realizeze o canalizare ce până acum doar scoate şi nu transportă apă. Dar, pot dormi liniştit. SPD, SPD, cu Crina bine e!

DP

Sursa foto:comir.ro

Dan Popoviciu

Dan Popoviciu

Ziarist profesionist din 1996. Redactor şi realizator de emisiuni la televiziunea Terra Sat, jurnalist la publicaţiile Sud-Vestul, 24 de Ore, fondator al ziarului Ghimpele, redactor la P(r)ostul Mare. În prezent, realizator de emisiuni la Vest TV Reşiţa. Autor al unui volum de proză. Studii de drept.

%d blogeri au apreciat: