Instituția Prefectului a pregătit ordinul de încetare a mandatului pentru primarul Stepanescu Instituția Prefectului a pregătit ordinul de încetare a mandatului pentru primarul Stepanescu
În momentul în care scriem aceste rânduri Consiliul Local Reșița este întrunit în ședință extraordinară, pentru a desemna succesorul interimar al primarului Mihai Stepanescu.... Instituția Prefectului a pregătit ordinul de încetare a mandatului pentru primarul Stepanescu

În momentul în care scriem aceste rânduri Consiliul Local Reșița este întrunit în ședință extraordinară, pentru a desemna succesorul interimar al primarului Mihai Stepanescu. Poate fi unul din viceprimarii Ion Crina sau Lucian dar posibil și unul dintre consilierii locali. Sursele noastre spun că cel care va prelua prerogativele de primar interimar este Ion Crina. 

Instituția Prefectului a pregătit deja ordinul de încetare a mandatului lui Mihai Stepanescu, după ce acesta a trimis un înscris cu demisia sa. În acest moment, potrivit subprefectului de Caraș-Severin, Sebastian Purec, se așteaptă de la Consiliul Local Reșița un document oficial privind demisia primarului Stepanescu dar însoțit și de un referat din partea Biroului Juridic al primăriei, condus de secretarul Lucian Bucur, lucru care, între timp, s-a și întâmplat. 

DB

Sursa foto: autorul

Daniel Botgros

Daniel Botgros

Ziarist profesionist din 1990. Activitate jurnalistică la publicaţiile Tinerii, Timpul, Jurnalul Naţional, Evenimentul Zilei, Sud-Vestul, Măsura, Ziua de Vest. Redactor la televiziunea Terra Sat, redactor şi realizator de emisiuni la Radio România Reşiţa, realizator de emisiuni la Banat TV. Activităţi în domeniul PR. Autor a patru volume, de proză, reportaj şi eseu și al unui volum de jurnalism. Studii de jurnalism şi comunicare.

%d blogeri au apreciat: