Mihai Stepanescu a fost arestat pentru 30 de zile Mihai Stepanescu a fost arestat pentru 30 de zile
Primarul PSD al Reșiței, Mihai Stepanescu, a fost arestat, la cererea procurorilor DNA, pentru 30 de zile. Reținut joi pentru luare de mită, edilul-șef... Mihai Stepanescu a fost arestat pentru 30 de zile

Primarul PSD al Reșiței, Mihai Stepanescu, a fost arestat, la cererea procurorilor DNA, pentru 30 de zile. Reținut joi pentru luare de mită, edilul-șef al municipiului a recunoscut că a primit de mai multe ori bani, procente pentru lucrări publice încredințate preferențial. Chiar dacă astfel a ușurat munca magistraților, nu a fost scutit de arestul preventiv, el fiind nevoit să rămână după gratii o lună de zile, timp în care cercetările vor continua.

DB

Sursa foto: theguardian.com

Daniel Botgros

Daniel Botgros

Ziarist profesionist din 1990. Activitate jurnalistică la publicaţiile Tinerii, Timpul, Jurnalul Naţional, Evenimentul Zilei, Sud-Vestul, Măsura, Ziua de Vest. Redactor la televiziunea Terra Sat, redactor şi realizator de emisiuni la Radio România Reşiţa, realizator de emisiuni la Banat TV. Activităţi în domeniul PR. Autor a patru volume, de proză, reportaj şi eseu și al unui volum de jurnalism. Studii de jurnalism şi comunicare.

%d blogeri au apreciat: