Primarul Reșiței – înfundat de o femeie Primarul Reșiței – înfundat de o femeie
Potrivit surselor judiciare, încă neoficiale, arhitecta firmei din Alba, societate comercială căreia i s-ar fi încredințat lucrări publice la care s-au folosit pavele, ar... Primarul Reșiței – înfundat de o femeie

Potrivit surselor judiciare, încă neoficiale, arhitecta firmei din Alba, societate comercială căreia i s-ar fi încredințat lucrări publice la care s-au folosit pavele, ar fi purtat aparatură de înregistrare, atunci când primarul Stepanescu a vorbit deschis despre sume de bani. Femeia susține, pare-se, că a dus în mai multe rânduri plicuri la Timișoara, la vila primarului, dar nu a știut prima oară ce e în ele. Abia ulterior a realizat și apoi a acceptat să coopereze cu autoritățile. Express de Banat vehiculează, potrivit surselor jurnaliștilor săi, că ar fi vorba de aproape 60.000 de lei, care ar fi fost primiți de Mihai Stepanescu în câteva tranșe.

Pentru primar s-a solicitat și a fost acceptată, așa cum se știe, o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, deși acesta a recunoscut totul, pus în fața probelor de netăgăduit. E foarte posibil ca reținerea să fie prelungită cu arest preventiv, pe 30 de zile. În aceste condiții, va trebui numit un primar interimar, fie unul din cei doi viceprimari ai Reșiței – Lucian Voinea sau Ion Crina – , fie unul dintre consilierii locali.   

DB

Sursa foto: radioiasi.ro

Daniel Botgros

Daniel Botgros

Ziarist profesionist din 1990. Activitate jurnalistică la publicaţiile Tinerii, Timpul, Jurnalul Naţional, Evenimentul Zilei, Sud-Vestul, Măsura, Ziua de Vest. Redactor la televiziunea Terra Sat, redactor şi realizator de emisiuni la Radio România Reşiţa, realizator de emisiuni la Banat TV. Activităţi în domeniul PR. Autor a patru volume, de proză, reportaj şi eseu și al unui volum de jurnalism. Studii de jurnalism şi comunicare.

%d blogeri au apreciat: