O legislaţie de tot rahatul O legislaţie de tot rahatul
Sunt de-a dreptul siderat. Sala Polivalentă din Reşiţa şi-a pus lacătul pe uşă! Că aşa vrea un moş Teacă de prin nu ştiu care... O legislaţie de tot rahatul

Sunt de-a dreptul siderat. Sala Polivalentă din Reşiţa şi-a pus lacătul pe uşă! Că aşa vrea un moş Teacă de prin nu ştiu care ISU. Locaţia în cauză este administrată şi a fost renovată de Consiliul Judeţean Caraş-Severin în 2007. Cu toate mamele lor de avize a ieşit o sală pe cinste, funcţională şi, cu un covor de joc ce în puţine săli de joc din România mai era în acea vreme. Aici, handbaliştii de la UCM au câştigat trei cupe europene. Aici, s-a desfăşurat un campionat naţional de box. Aici, s-a organizat o gală internaţională de Super Kombat. Aici, a avut loc prima întâlnire a stelelor fotbalului cărăşean, dintre care nu au lipsit un Belodedici, un Munteanu etc. Tot aici, s-au desfăşurat majoritatea evenimentelor importante ale judeţului. Spuneam la început că, toate cerinţele pentru construcţie au fost respectate, inclusiv cele de PSI. Ce te faci însă, că nişte tembeli de prin ministere sau de prin Parlament, treziţi din somn, s-au gândit că pericolul la incendiu se dezvoltă progresiv şi concomitent cu trecerea anilor? Aşa că, au pus de o modificare a unei legi pe baza căreia au fost construite multe locaţii publice. Şi ajungem acum şi la Polivalenta din Reşiţa. Care suferă la o ventilaţie ce ar trebui recalculată în funcţie de fum, ventilatoare, uşi, de fraţii Grimm şi, neapărat de premoniţiile lui Arsenie Boca. Idioţilor, nu conştientizaţi că puneţi şi mâna asta de sportivi reşiţeni (dintre care unii vă vor reprezenta la Olimpiada de anul viitor) în situaţia de a se antrena în condiţii vitrege, ce nu au de a face nimic cu căcaturile voastre administrative, politice şi, mai ales, ilogice? Domnilor, rupeţi lacătele Polivalentei! PS. Astăzi, pe la 17 trecute fix, nişte copilaşi jucau handbal pe scuarul din faţa Sălii Polivalente. Îmi doresc să fi asistat la o subtilă formă de protest a piticilor de la HC Adrian Petrea. Dacă aşa este, respect!

DP

Sursa foto:wikimapia.org

Dan Popoviciu

Dan Popoviciu

Ziarist profesionist din 1996. Redactor şi realizator de emisiuni la televiziunea Terra Sat, jurnalist la publicaţiile Sud-Vestul, 24 de Ore, fondator al ziarului Ghimpele, redactor la P(r)ostul Mare. În prezent, realizator de emisiuni la Vest TV Reşiţa. Autor al unui volum de proză. Studii de drept.

%d blogeri au apreciat: