Doar jocuri politice Doar jocuri politice
Am momente în care cred că eu am o problemă şi nu înţeleg minunăţia de devotament ce o au aleşii noştri politici în funcţiile... Doar jocuri politice

Am momente în care cred că eu am o problemă şi nu înţeleg minunăţia de devotament ce o au aleşii noştri politici în funcţiile administrative ale statului. Mai ales când, după un articol ce duce la „defăimarea socială” a unor asemenea indivizi, sunt tras de urechi de publicul cititor. Totuşi, astăzi citesc şi nu-mi vine să cred: vicele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Ghiorghioni, greu de demis! Un şpăgar pe(de)nelist, prins cu mita de douăzeci de mii de euro, trimis în judecată, nu este revocat din funcţie de colegii de consiliu. Pesediştii au mofturi de curve de centură, aşteptând ca peneliştii să-i retragă sprijinul infractorului. Adică, ceva de gen: bă, al tău e gunoiul, ia-l tu pe făraş! Ăştia, PNL-iştii, fac pe-ai dracu şi nici vorbă să facă voia pesediştilor. Ai putea crede că e o copilărie a unor (i)maturi ce se află la butoanele ce conduc judeţul. Că-l conduc spre prăpastie, m-am săturat să o tot spun. Dar chiar în halul ăsta de nesimţire să ajungi, încât pentru a putea spune cu superioritate „ba pe-a mă-tii”, să pui pe butuci administraţia judeţeană? Cine sunteţi voi, domnilor consilieri, şi PSD şi PNL, că ceilalţi sunteţi doar spiţe la presupusele cerculeţe nevrotice ale celorlalţi, pentru a vă juca în cel mai ordinar hal cu destinele acestui judeţ? Probabil că vă râdeţi în bărbi de „prostul” de Iova, rămas singur la butoane. Şi, cred că îi este foarte greu, din moment ce toate deciziile importante erau luate de Frunzăverde (preşedintele Consiliului Judeţean, trimis în judecată dar, deasemenea, greu de demis din funcţie!) şi semnate de Ghiorghioni. L-aţi lăsat încă o dată pe Iova să miroase căcaturile penalilor pe care nu vreţi să-i demiteţi. De frică, din interes sau din prostie? Ce sunteţi domnilor consilieri? Fricoşi, interesaţi sau proşti? Poate figuranţi ai unei piese de joasă speţă care vă frige nările ca o liniuţă de „fericire”.

12080933_905180742897873_1508541686_n 12092410_905180649564549_802563285_n

DP

Sursa foto: Daniel Botgros

Dan Popoviciu

Dan Popoviciu

Ziarist profesionist din 1996. Redactor şi realizator de emisiuni la televiziunea Terra Sat, jurnalist la publicaţiile Sud-Vestul, 24 de Ore, fondator al ziarului Ghimpele, redactor la P(r)ostul Mare. În prezent, realizator de emisiuni la Vest TV Reşiţa. Autor al unui volum de proză. Studii de drept.

%d blogeri au apreciat: