Sfânta nesimţire! Sfânta nesimţire!
Citesc cu stupefacţie un articol al confraţilor din presa locală, referitor la cei mai mari paraziţi ai urbei de pe Bârzava, Chebuţiu şi Preda.... Sfânta nesimţire!

Citesc cu stupefacţie un articol al confraţilor din presa locală, referitor la cei mai mari paraziţi ai urbei de pe Bârzava, Chebuţiu şi Preda. Şefi spurcaţi din burta mafiei naţionale, veniţi la Reşiţa pentru a devaliza UCMR şi-au umflat guşile cu toate edificiile importante din patrimoniul societăţii, au sifonat active ale uzinei, au aburit un oraş întreg cu principiile lor de management revoluţionar, management ce, fireşte, nu putea fi înţeles de proştii de reşiţeni. Şi-au asigurat protecţia preşedintelui Consiliului judeţean, Sorin Frunzăverde, punându-l pe acesta pe statul de plată, virându-i sute de milioane, pentru „consultanţă”. Aferim! Proaspăt ieşiţi de la bulău, se dau la Primăria Reşiţa. Cum că, interesele lor ar fi fost atinse de politica funcţionarilor etc. Adică, n-au putut cumpăra pe gratis parte a parcului industrial de pe Valea Ţerovei, la fel ca fostul portar de hoteluri de la Băile Herculane, Iosif Armaşu, care a cumpărat o staţiune pe gratis. Merită spus că Armaşu era ginere de ministru comunist şi lichea, nici măcar portar, al pesediştilor, pardon, pesederiştilor de modă veche. Aşadar, cetăţeni nesimţiţi, autorităţi răuvoitoare, nu ne lăsaţi pe noi, Chebuţiu, Lăcrămioara şi Preda să ne trecem în CF (Cartea Funciară) tot ce poftim noi de pe teritoriul Reşiţei? Un adevărat act de Lezmajestate! Noi salvatorii, noi inovatorii… Au băgat UCMR în morişca decontărilor false de TVA, au dat afară tot ce se putea din muncitorime, au înstrăinat din societate în propriile propietăţi, debarcaderul de la Văliug, vila UCMR, Muzeul de Locomotive etc. Cât tupeu, câtă nesimţire, câtă injustiţie! Închei revenind la injustiţie. Cică dosarul se strămută din Caraş-Severin pe bază de presă potrivnică! Că au scris cei de Express de Banat prea potrivnic şi au pus presiune pe judecători. Luaţi domnilor judecători, opiniile cetăţenilor exprimate peste tot şi vedeţi că nu presa le este potrivnică hoţilor Chebuţiu şi Preda cu Lăcrămioara în coadă, ci faptele comise de aceştia în cei mai trişti ani din existenţa UCMR.

P.S. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Adi şi Lăcră s-au opus ferm amplasării de lumini decorative pe locomotivele din Triaj. Ograda a lor, sufletele ale dracului.

DP

Sursa foto: visitfactories.com

Dan Popoviciu

Dan Popoviciu

Ziarist profesionist din 1996. Redactor şi realizator de emisiuni la televiziunea Terra Sat, jurnalist la publicaţiile Sud-Vestul, 24 de Ore, fondator al ziarului Ghimpele, redactor la P(r)ostul Mare. În prezent, realizator de emisiuni la Vest TV Reşiţa. Autor al unui volum de proză. Studii de drept.

%d blogeri au apreciat: